Hivatásunk a szépítés, célunk felszínre hozni, tündöklővé csiszolni szépségedet! Szépséged függ attól, hogy külső adottságaidból ki tudod-e hozni a legtöbbet - mindenkinek megvannak az erősségei, mindenki lehet szép! Fontos összetevő a testi és lelki egészség is, a pozitív énkép kisugárzása - ettől válik igazán vonzóvá külső vonásaid szépsége.

Mit tehetsz a szépségedért? Meg kell ismerned, és ki kell emelned előnyös vonásaidat. Ha valamivel kevésbé vagy elégedett, azon javítani kell, vagy ügyesen elterelni róla a figyelmet. De nagyon fontos az is, hogy megőrizd egészségedet, megtaláld lelki egyensúlyodat - hogy jól érezd magad a bőrödben. Mindehhez segítséget nyújtunk szépségszalonunkban!

 

Személyre szabott, szakértő tanácsainkkal segítünk megismerni a lehetőségeidet, megtervezni a külsődet. Szalonunkat barátságos, oldott hangulat jellemzi, kérdéseidre segítőkész, közvetlen, szakértő válaszokra számíthatsz.

 

Sokrétű szolgáltatásaink a szépségápolás széles területét lefedik, ha ezeket igénybe veszed, eltervezett külsődet nálunk a gyakorlatban is megvalósíthatod.

 

A korszerű, magas színvonalú, egészséges anyagokat, eszközöket alkalmazó szépségápolás elkötelezettjei vagyunk. Szépségápolási szolgáltatásaink körét olyanokkal egészítjük ki, amelyek az egészségmegőrzést szolgálják, jó közérzetet, feltöltődést nyújtanak.

 

Fodrászatunkban kiemelten figyelünk a haj egészségére. A kívánt frizura elkészítése során biztosítjuk a haj egészségének megőrzését: prémium kategóriás termékekkel dolgozunk, a hajfestést PPD-mentes, csökkentett ammónia tartalmú festékekkel végezzük, meleg ollós hajvágást, saját készítésű meleg pakolásokat alkalmazunk. A hajhosszabbítást új fejlesztésű géppel, hajkímélő keratin illesztéssel végezzük, a természetes hatás elérése mellett az eredeti haj védelmét is biztosítani tudjuk.

 

Hajgyógyászati kezeléseink rendkívül hatékonyak a különféle problémák – hajhullás, zsírosodás, korpásodás – megszüntetésében, a haj és a fejbőr egészségének visszaállításában. Kezeléseink keretében kombináltan alkalmazzuk a legkorszerűbb módszereket: lézert, skalptisztítást, dermarollert, Led-terápiát, Rf-kezelést.

 

Kedvező áraink lehetővé teszik szolgáltatásaink széleskörű igénybe vételét, minden korosztály, mindkét nem számára. Diákok részére állandó kedvezményeket biztosítunk, és számos különleges ajánlattal várjuk minden kedves vendégünket.

 

Nálunk minden feltétel adott az egészséges szépüléshez!

 

Könnyen megközelíthető helyen, a Nyugati térnél, a város szívében találsz meg minket! Böngészd át szolgáltatásainkat, és keresd fel szalonunkat. Csatlakozz hozzánk a Facebookon, és figyeld legfrissebb híreinket, akcióinkat, újdonságainkat!

 

 Jelentkezz be most, és szépülj velem!

Go to top