fodraszat 1Fodrászatunkban igényes, kifogástalan minőségű szolgáltatást nyújtunk, a leginkább hajkímélő, a tartósságot legjobban biztosító megoldásokon keresztül!

Bizalommal fordulhatsz szakembereinkhez: frizurádat elképzeléseid szerint, a legnagyobb odafigyeléssel és kíméletességgel, kiváló termékek alkalmazásával készítik el! Ha igényled, a frizuraválasztás, hajápolás tekintetében személyre szabott szakértői tanácsokkal is támogatnak. Számunkra nincs fontosabb az elégedett vendégnél!

 

 

 


 antal timi

Fodrászati szolgáltatásaink a női-, férfi- és gyerekfodrászat teljes körét lefedik.

A legmodernebb eljárásokat alkalmazzuk, és az egészséges megoldásokat propagáljuk – példa erre a hőollóval végzett wellness hajvágás, amellyel megakadályozható a hajszálak visszatöredezése.

Kiemelten figyelünk a haj egészségére. A kívánt frizura elkészítése során biztosítjuk a haj egészségének megőrzését: prémium kategóriás termékekkel dolgozunk, a hajfestést PPD-mentes, csökkentett ammónia tartalmú festékekkel végezzük, saját készítésű meleg pakolásokat alkalmazunk.

 

 

km termekekBevezettük a gyakorlatunkba a KEVIN MURPHY prémium kategóriás termékcsalád alkalmazását is! Ezek a termékek ammónia-, szulfát-, parabén- és PPD mentesek, vitaminok, aminosavak, antioxidánsok, természetes hidratáló- és tápláló növényi kivonatok, esszenciális olajok segítségével nyújtanak egészséges ápolást a hajnak. Egyszerre biztosítják a professzionális a hajápolást és a súlytalan textúrát a hajnak a tartós és látványos hajformázási eredmény garantálására.

A fodrászatunkban alkalmazott termékek otthoni használatra is megvásárolhatók, ezzel is hozzájárulunk a frizurák tartósságának biztosításához.

km festek
 

 

 

 

fodrasz 1

Tekintsd meg Galériánkat is, ízelítőül néhány, a szalonunkban készült frizuráról!

Ajánlom figyelmedbe Hajhosszabbítás és Haj- és fejbőr kezelések szolgáltatásainkat is!

Go to top