Reklámfilmünk átfogó képet ad hajgyógyászati kezeléseinkről, kezdd az ismerkedést ezzel!
Néhány Vendégünk véleményét, beszámolóját itt olvashatod!

18945122 1489322341118855 1776290025 nHajgyógyászati szolgáltatásaink mikrokamerás fejbőr- és hajgyökér vizsgálatot és új generációs (sejtosztódást képző) gyógytermékekkel végzett haj és fejbőr kezeléseket foglalnak magukban.
Tízezernél több kezelés után, ezek eredményeiből ítélve, hajgyógyászati kezeléseink sikeresen orvosolják a hajhullás, zsírosodás, fejbőr viszketés, korpásodás problémákat. Vendégeink, akik betartják a kúra előírásait, rendszeresen járnak kezelésre és az otthoni használatra szánt haj- és fejbőr ápolási termékeket alkalmazzák a kúra ideje alatt, biztosak lehetnek fáradozásuk eredményességében.

 

 

 


 

ost
Új OST fejbőrkezelés!!!


 

Mikrokameránk segítségével vendégeink láthatják a probléma okát, és napról napra követhetik a javulást, a fejbőr tisztulását, az új hajak megjelenését, még mielőtt az szabad szemmel tapasztalható lenne.

 

A haj és fejbőr kezeléseink egyedülálló összeállításában a több mint 10 év munkájára és mára már több ezer kezelés tapasztalataira építünk. Kezeléseinket évről évre igyekszünk mindazzal kiegészíteni, amit a világpiac kifejleszt, hogy növelhessük ezek hatékonyságát. Bátran állíthatjuk, hiszen meggyőződésünk, hogy hatékonyan fel tudjuk venni a harcot a hajhullás, zsírosodás, korpásodás, tömegcsökkenés ellen. Szalonunkban a termékek - samponok, szérumok és kapszulák mellett - megtalálja a hatékony gépi kezeléseket is. Büszkék vagyunk arra, hogy az általunk bevezetett egyik gépi kezelést, a tripoláris rf kezelést, átvette tőlünk az egyik hajbeültetéses klinika, és mint utókezelést alkalmazza a hajbeültetések után!

Folyamatos mikrokamerás megfigyelés alatt végezzük kezelés sorozatainkat. Igyekszünk vendégeinket megtanítani mindarra, ami a kamerán megfigyelhető, hogy meggyőződhessenek a kezelések sikerességéről, és követhessék annak folyamatát már azelőtt, hogy az eredmény szabad szemmel is láthatóvá válik.
A kezelések kiválóan alkalmazhatóak a hajbeültetések után, a további sűrítésért, a fejbőr egészségéért!!!


Mennyi idő alatt kell lejárni a kezeléseket?

Két, két és fél hónap alatt. Tapasztalataink szerint a leghatékonyabb a heti egy alkalom nagy és egy alkalom kis kezelés beütemezése. A program összeállításánál természetesen figyelünk vendégünk időbeosztására, hogy milyen távolról jön, stb.

Mennyi időt vesznek igénybe a kezelések?

A kezelések általában 30 percet tartanak kívéve, az Rf + skalptisztítás + lézeres kezelést, amelyhez egy-másfél óra szükséges .

Hajmosással járnak a kezelések?

Nem járnak hajmosással, kivéve a 4 alkalom Rf + skalptísztítás + lézeres kezeléseket.

Az ár tartalmazza a hajszárításokat is?

Nem. Igény szerint természetesen vállaljuk a frizura elkészítését is.

Az így összeállított hajkezeléseinkkel megtisztítjuk a fejbőrt a seborrheától, lerakódásoktól, korpától, megszüntetjük a bőr gyulladását, érzékenységét, visszaerősitjük a meglévő hajgyökereket, hajszálakat. Megállítjuk a hajhullást, kitoljuk a hajmosás sűrűségének idejét, és segítünk a fejbőrnek elindítani az új kis hajakat .

lezeres1led

 

Mit is tud a lágyított lézeres kezelés?

A lágyított lézeres kezelés elsősorban a capiláris erek szintjén dolgozik, mezoterápiás, akupresszúrás végekkel rendelkezik, segíti a szérumok felszívódását. Feladata, hogy a hajgyökerek és hajszálak egészségéért a hajszálerek stimulálásával ellássa a bőr sejtjeit oxigénnel és tápanyaggal. Szerepe továbbá a kishajak megtartása is. Akár 3-4 alkalom után képes megfékezni a hajhullást! A kezelés 10-20 percig tart, nem igényel hajmosást!

uj-munkák-023uj-munkák-044

Mi a szerepe a tripoláris Rf kezelésnek?

A Tripoláris Rf kezelés szerepe kizárólag az új hajak elindítása, oly módon, hogy a belső hőre hatva sejtosztódást vált ki.
Az 5-7. nap között mindenkinél megfigyelhetőek az újonnan elindult kis hajak - számuk attól függ, hogy ki milyen állapotú fejbőrrel és adottságokkal rendelkezik. Ez az új generációs kezelésünk 10 percig végezhető a skalp részen, kontakt gél használatával történik, így egyértelmű, hogy ennél a kezelésnél hajmosás szükséges.

rf

 

Mit tud a skalp tisztító?

A skalp tisztító egy agyagalapú kence, amely 44 féle ásványi anyagot tartalmaz, A és E vitamint, antioxidánsokat stb. Szerepe, hogy bármiféle irritáció nélkül magába szívja és leemelje a seborrheát, lerakódást a fejbőrről. Ettől megváltozik a fejbőr illata, és csökken a hajmosás gyakoriságának szükségessége. A skalptisztítót közvetlenül a fejbőrre kenjük fel,10-15 percig melegítjük azt, miközben a hajnak egy több tápláló olajat tartalmazó béta-karotinos pakolással kedveskedünk. Azután megmossuk, majd lekezeljük a hajat .

Mire szolgál a dermaroller + szérumok kezelés?

dermarolleruj-munkák-025

A dermaroller segítségével a fokozottan megritkult területeket látjuk el tápanyagokkal, gyulladás csökkentő, hajhullást megszüntető és hajnövekedést elősegítő szérumokkal a gyorsabb sűrítés érdekében. Ennek a kezelési módszernek köszönhetően növekedési faktorok, peptidek, őssejtek stimulálását képezhetjük.

A bőrön mikrosérüléseket idézünk elő, ami beindítja a bőr védekezési mechanizmusát, így kollagén termelődést váltunk ki.

Átfogó, kímélő, haj- és fejbőrbarát, személyre szabott kezelésekkel, tanácsadással várjuk kedves Vendégeinket a Nyugatinál, a belváros szívében!

Go to top