Reklámfilmünk átfogó képet ad hajgyógyászati kezeléseinkről, kezdd az ismerkedést ezzel!
Néhány Vendégünk véleményét, beszámolóját itt olvashatod!

18945122 1489322341118855 1776290025 nHajgyógyászati szolgáltatásaink mikrokamerás fejbőr- és hajgyökér vizsgálatot és új generációs (sejtosztódást képző) gyógytermékekkel végzett haj és fejbőr kezeléseket foglalnak magukban.
Tízezernél több kezelés után, ezek eredményeiből ítélve, hajgyógyászati kezeléseink sikeresen orvosolják a hajhullás, zsírosodás, fejbőr viszketés, korpásodás problémákat. Vendégeink, akik betartják a kúra előírásait, rendszeresen járnak kezelésre és az otthoni használatra szánt haj- és fejbőr ápolási termékeket alkalmazzák a kúra ideje alatt, biztosak lehetnek fáradozásuk eredményességében.

 

 

 


 

ost
Új OST fejbőrkezelés!!!


 

Mikrokameránk segítségével vendégeink láthatják a probléma okát, és napról napra követhetik a javulást, a fejbőr tisztulását, az új hajak megjelenését, még mielőtt az szabad szemmel tapasztalható lenne.

 

A haj és fejbőr kezeléseink egyedülálló összeállításában a több mint 10 év munkájára és mára már több ezer kezelés tapasztalataira építünk. Kezeléseinket évről évre igyekszünk mindazzal kiegészíteni, amit a világpiac kifejleszt, hogy növelhessük ezek hatékonyságát. Bátran állíthatjuk, hiszen meggyőződésünk, hogy hatékonyan fel tudjuk venni a harcot a hajhullás, zsírosodás, korpásodás, tömegcsökkenés ellen. Szalonunkban a termékek - samponok, szérumok és kapszulák mellett - megtalálja a hatékony gépi kezeléseket is. Büszkék vagyunk arra, hogy az általunk bevezetett egyik gépi kezelést, a tripoláris rf kezelést, átvette tőlünk az egyik hajbeültetéses klinika, és mint utókezelést alkalmazza a hajbeültetések után!

Folyamatos mikrokamerás megfigyelés alatt végezzük kezelés sorozatainkat. Igyekszünk vendégeinket megtanítani mindarra, ami a kamerán megfigyelhető, hogy meggyőződhessenek a kezelések sikerességéről, és követhessék annak folyamatát már azelőtt, hogy az eredmény szabad szemmel is láthatóvá válik.
A kezelések kiválóan alkalmazhatóak a hajbeültetések után, a további sűrítésért, a fejbőr egészségéért!!!


Mennyi idő alatt kell lejárni a kezeléseket?

Két, két és fél hónap alatt. Tapasztalataink szerint a leghatékonyabb a heti egy alkalom nagy és egy alkalom kis kezelés beütemezése. A program összeállításánál természetesen figyelünk vendégünk időbeosztására, hogy milyen távolról jön, stb.

Mennyi időt vesznek igénybe a kezelések?

A kezelések általában 30 percet tartanak kívéve, az Rf + skalptisztítás + lézeres kezelést, amelyhez egy-másfél óra szükséges .

Hajmosással járnak a kezelések?

Nem járnak hajmosással, kivéve a 4 alkalom Rf + skalptísztítás + lézeres kezeléseket.

Az ár tartalmazza a hajszárításokat is?

Nem. Igény szerint természetesen vállaljuk a frizura elkészítését is.

Az így összeállított hajkezeléseinkkel megtisztítjuk a fejbőrt a seborrheától, lerakódásoktól, korpától, megszüntetjük a bőr gyulladását, érzékenységét, visszaerősitjük a meglévő hajgyökereket, hajszálakat. Megállítjuk a hajhullást, kitoljuk a hajmosás sűrűségének idejét, és segítünk a fejbőrnek elindítani az új kis hajakat .

lezeres1led

 

Mit is tud a lágyított lézeres kezelés?

A lágyított lézeres kezelés elsősorban a capiláris erek szintjén dolgozik, mezoterápiás, akupresszúrás végekkel rendelkezik, segíti a szérumok felszívódását. Feladata, hogy a hajgyökerek és hajszálak egészségéért a hajszálerek stimulálásával ellássa a bőr sejtjeit oxigénnel és tápanyaggal. Szerepe továbbá a kishajak megtartása is. Akár 3-4 alkalom után képes megfékezni a hajhullást! A kezelés 10-20 percig tart, nem igényel hajmosást!

uj-munkák-023uj-munkák-044

Mi a szerepe a tripoláris Rf kezelésnek?

A Tripoláris Rf kezelés szerepe kizárólag az új hajak elindítása, oly módon, hogy a belső hőre hatva sejtosztódást vált ki.
Az 5-7. nap között mindenkinél megfigyelhetőek az újonnan elindult kis hajak - számuk attól függ, hogy ki milyen állapotú fejbőrrel és adottságokkal rendelkezik. Ez az új generációs kezelésünk 10 percig végezhető a skalp részen, kontakt gél használatával történik, így egyértelmű, hogy ennél a kezelésnél hajmosás szükséges.

rf

 

Mit tud a skalp tisztító?

A skalp tisztító egy agyagalapú kence, amely 44 féle ásványi anyagot tartalmaz, A és E vitamint, antioxidánsokat stb. Szerepe, hogy bármiféle irritáció nélkül magába szívja és leemelje a seborrheát, lerakódást a fejbőrről. Ettől megváltozik a fejbőr illata, és csökken a hajmosás gyakoriságának szükségessége. A skalptisztítót közvetlenül a fejbőrre kenjük fel,10-15 percig melegítjük azt, miközben a hajnak egy több tápláló olajat tartalmazó béta-karotinos pakolással kedveskedünk. Azután megmossuk, majd lekezeljük a hajat .

Mire szolgál a dermaroller + szérumok kezelés?

dermarolleruj-munkák-025

A dermaroller segítségével a fokozottan megritkult területeket látjuk el tápanyagokkal, gyulladás csökkentő, hajhullást megszüntető és hajnövekedést elősegítő szérumokkal a gyorsabb sűrítés érdekében. Ennek a kezelési módszernek köszönhetően növekedési faktorok, peptidek, őssejtek stimulálását képezhetjük.

A bőrön mikrosérüléseket idézünk elő, ami beindítja a bőr védekezési mechanizmusát, így kollagén termelődést váltunk ki.

Átfogó, kímélő, haj- és fejbőrbarát, személyre szabott kezelésekkel, tanácsadással várjuk kedves Vendégeinket a Nyugatinál, a belváros szívében!


 

Altsach Ádám

„2012. március 13-án, egy kuponos oldalon találtam rá erre a kezelésre. Ezelőtt sok mindennel próbálkoztam már, de nem hozták a várt eredményt. Viszont itt nagyon tetszett a leírás, a hely, az ára is sokkal barátibb volt, mint a többi kezelésnek.

1798141 642690105787082 2049937561 nMég márciusban el is mentem az első alkalomra. Könnyen megközelíthető helyen van a szalon, tényleg szép, és mindenki nagyon kedvesen fogadott. Akkor úgy nézett ki a hajam, mint az első képen.
Az első 8 alkalom után már volt, aki mondta, hogy kicsit nőtt a hajam, eddig ilyen még nem volt, tehát úgy döntöttem folytatom a kezelést. Amúgy az előző 8 kezelésben, és ebben a 8-ban is, 3 féle kezelést kaptam, skalptisztítást, lézert és RF-et. Ezután már olyan volt a hajam, mint a második képen.

Most már tényleg jól látszódott, hogy van változás, tehát megint úgy döntöttem, hogy folytatom a kezelést. 4 újabb alkalomra fizettem be, de ebben már voltak újdonságok is, az előző kezelések mellé még jött a dermaroller és a LED-es hajkezelés. A harmadik kép nem pont a kezelés végén készült, de itt is látszik javulás.
Jött még 4 alkalom, most már 5 féle kezeléssel megint. Körülbelül hetente jártam itt a vége felé, de ha jól emlékszem az első két 8 alkalmas kezelésre csak kéthetente jártam. Szóval, sok idő eltelt az első kezelés óta. 2013. november 31-én voltam az utolsó kezelésen, ami után már ilyen volt a hajam, mint az utolsó képen."

Dr. Szűcs-Drajkó Ágnes, okleveles egészségügyi szakközgazdász

„6 hónapja veszem igénybe a Pearl szalon hajgyógyászati szolgáltatását.
Tudom, hogy az emberek leginkább akkor „ragadnak tollat”, ha panaszt szeretnének tenni, ha viszont meg vannak elégedve egy szolgáltatással , azt természetesnek veszik. Ezért én szeretnék a pozitív véleményemnek hangot adni.
Az én történetem igazi sikertörténet. Tavaly a hajam fénytelen, vékonyszálú volt, a fejtetőhöz lapult és a fejtetőn ritkult. Minden nap mosnom kellett, mert erősen zsírosodott. A skalptisztítás és gépi kezelés már egy hónap után eredményt mutatott. Megszűnt a hajam nagyfokú zsírosodása, erősebb, fényesebb lett. Január hónapban megjelentek az új hajszálak , de nem csak egy – kettő! Fantasztikus élmény volt a kamerán látni, ahogy új hajszálak kelnek életre, amelyek rövid időn belül, látványos módon 1,5 -2 cm -esek lettek. A hajamat már elég, ha hetente kétszer mosom, tartása van, selymes, az új hajszálaknak köszönhetően besűrűsödött, és teljesen megszűnt a ritkulás. Ez egy nő életében rettenetesen nagy probléma, mert lelki terhet is jelent az erős hajhullás, félve a drasztikusabb hajvesztéstől. Köszönettel tartozom a lelkiismeretes munkáért.”

Horváth Tamás, 26 éves

ref Horvath Tamas

„Amikor először látogattam el a Pearl szépségszalonba, a hajam elülső része teljesen meg volt ritkulva, erősen kopaszodtam, viszketett a fejbőröm, a hajam hullott. Első lépésként megvizsgáltak kamerával, és összeállítottak egy személyre szabott kezelési csomagot számomra. A kezelésben már a kezdetektől bíztam, hiszen egyből érezhető volt a szakértelem és tapasztalat. A kollégák segítőkészségéhez hasonlót még egyetlen szalonban sem tapasztaltam. A kezelések mellett remekül bevált a hozzáadott hajgyógyászati sampon, hajszesz, amelyek tovább enyhítették a fejbőröm gyulladását. A 3 hónapos kezelés után megdöbbentő volt az eredmény, a hajmennyiségem 80%-át sikerült visszanyernem, a hajhullásom abbamaradt."

Nejedli Erika, 45 éves

„2011-ben jutottam el a Pearl Szépségszalonba, miután több elismert hajgyógyásznál és fodrásznál is megfordultam.
Minden hajmosásnál és szárításnál egy maroknyi hajam hullott ki!! Teljesen el voltam keseredve, hogy 45 évesen kopasz leszek. Ekkor kezdtem el a kezeléseket a Pearl szalonban, gépekkel, tisztítással, megfelelő samponnal, olajjal. Ennek köszönhetően már 3 hónap után látható jele volt a javulásnak.
Megállt a hajhullás és kezdtek baba-hajak előbújni, amik a letisztult fejbőrön meg is maradtak. 3/4 évvel mindezek után már ott is volt hajam, ahol régebben kikopott és kopasz folt volt a fejemen. Azóta szintentartásként havonta egyszer visszajárok tisztításra, időnként gépi kezelésekre. Mindenki csodájára jár a gyönyörű, sűrű hajamnak!!! Elmondhatatlan az örömöm és elégedettségem, amiért újra Nőnek érzem magam!!
Azóta nagyon sok ismerősömnek ajánlottam a kezeléssorozatot, akik hasonlóan nyilatkoztak róla.
Dúsabb hajjal rendelkeznek, pedig különböző betegségek, stressz, hormon-problémák miatt hullott a hajuk. Felkészült, kedves, segítőkész, profi csapat!!"

2013.06.16, Kecsa

„ Csaba vagyok. 2012 októberében kezdtem járni a Pearl Szépségszalonban, hajproblémáim miatt. Nekem már fiatalon, 22-25 évesen erős hajhullásom volt. Amit semmilyen sampon, szesz nem tudott megállítani.
Itt nagyon pozitív tapasztalatban, sikerben volt részem.
A hajam a kezelések hatására komoly növekedést mutatott. Folyamatosan jöttek elő az újabb és újabb szálak. Ismerőseim is észrevették a változást.
A csapat rendkívül kedves és jóakaratú. Valóban a segítőkészség jellemzi őket.
A hajamat a kezelések alatt figyelik folyamatosan, és tájékoztatnak arról, hogyan óvjam azt, mit tegyek, hogy visszanyerje dús formáját.
Teljesen meg vagyok elégedve, csak ajánlani tudom mindenki számára . Ha valaki ilyen vagy hasonló problémával küzd, tudom, hová küldjem."

Go to top