hajhosszHosszú, dúsabb hajat szeretnél? Már próbáltad a hajpótlást, de nem olyan lett, ahogy elképzelted?
Kicsúsztak a tincsek, csomósodott, feltűnően látszott, hogy pótlás? Esetleg károsította a saját hajadat?

Tekintsd meg galériánkat!

Próbáld ki a hajhosszabbítást nálunk!

OST Póthajak kaphatók! Kifogástalan minőséget képviselünk amellyel elsősorban azt biztosítjuk, hogy a meggyengült fejbőrű és elkopott hajú vendégeink is részesülhessenek hajpótlásban. Meglévő póthajas Vendégeinknek a régi árainkhoz képest - 10% kedvezményt adunk! A hajakért 100% garanciát vállalunk! Árak

 

Szalonunkban a hajhosszabbítást olyan új fejlesztésű gépekkel, modern technológiával, hajkímélő keratin alkalmazásával végezzük, amelyekkel a póthajat észrevehetetlenül kis mikroillesztésekkel (5 mm) lehet a saját hajhoz kapcsolni, és így a legtermészetesebb hatás érhető el. Ezzel a módszerrel megnövelhető a póthaj hordhatósága és tartóssága is, viselése kényelmessé válik, nincs szükség a takargatására, maximálisan illeszkedik a saját hajhoz, és "vezetve azt", kímélően segít a saját haj megnövesztésében! A hajhosszabbítási eljárás során elsősorban az eredeti haj védelmét tartjuk szem előtt!

A hajpótlást natúr copfból, ellenőrzött minőségű hajból, 30 - 80 cm hosszú tincsekből végezzük. A póthajat festeni és kezelni ugyanúgy lehet, mint a saját hajat. A megfelelő kezelési szabályok betartásával akár többször is visszailleszthetjük ugyanazt a csomag hajat, így kiadásoktól kímélheted meg magad, és saját hajadat akár egy év alatt is meg tudod növeszteni.

 

89
Fodrászaink afrofonás, hajfelvarrás, tincsezés, hőillesztéses hajhosszabbítási módszerekkel állnak rendelkezésedre. Illesztéseink nemcsak megőrzik a saját hajad eredeti állapotát, de segítenek is állagának javításában, hosszának megőrzésében.

Hajhosszabbításunk a legtermészetesebb hatást és viseletet biztosítja.

Ajánlom figyelmedbe Haj- és fejbőr kezelések szolgáltatásainkat is!

Go to top