masszazs 1_feltoltVendégeink különféle masszázsfajták közül választhatnak - tehetik ezt saját elképzelésük,  hangulatuk szerint, vagy kérhetik szakemberünk tanácsát, aki állapotfelmérés alapján személyre szabottan ajánlja a megfelelő masszázs-kezelést. Célunk, hogy a masszázs természetes, káros hatásoktól mentes módszerével tegyünk a betegségek megelőzéséért, gyógyításáért, az egészség megőrzéséért, és vendégeink számára fizikai, érzelmi és mentális felfrissülést nyújtsunk.

 

 

 

faslis1Legújabb masszázs szolgáltatásunk a fáslis testtekercselés, amely az aromaterápia és a fáslizó módszer ideális kombinációja. A nagy népszerűségnek örvendő Wiener Kosmetikum termékekkel végzett testkezelés rendkívül hatékony és teljesen természetes módszer a karcsúsításra, cellulitisz kezelésre, méregtelenítésre és bőrfeszesítésre. Segítségével jó néhány centimétert veszíthetünk testünk körvonalából, méghozzá onnan fogyhatunk, ahonnan szeretnénk, egyúttal pedig a bőrünk is megszépül!
A módszer hideg-meleg effektuson alapul: az alkalmazott kozmetikumok illóolajai (eukaliptusz, borsmenta, mentol és rozmaring) intenzív vérkeringést és vérbőséget idéznek elő a kötőszövet felső rétegeiben, ami az alsóbb rétegekben hidegségérzetet vált ki, és a szervezet, természetes reakcióként, az elraktározott felesleges tápanyagok elégetésével törekszik a hőegyensúly fenntartására - más szóval, fogyunk!

A kezelés során az alakproblémának megfelelő aroma olajat masszírozunk a kezelendő területekre, majd a testet illóolaj és gyógynövény kivonatokkal átitatott fáslikba tekerjük. A hatóidő ezt követően 45-60 perc, ezalatt a Vendég kényelmes ágyon fekve, nylonfóliával betakarva pihenhet. A fáslik eltávolítása után befejező kezelésként megfelelő utókezelő gélt masszírozunk a testbe. A módszert 10-12 alkalmas kúraszerű kezelésként ajánljuk, heti 2-3 alkalommal végezve a leghatékonyabb. Az első alkalom ingyenes állapotfelmérést és tanácsadást is tartalmaz.

A svédmasszázs az európai masszázstechnikák összegyűjtött változata, a felfrissülést szolgálja a bőr, kötőszövet és izmok dörzsölése, gyúrása által. Fogásaiban megegyezik a sportmasszázzsal, bemelegítéshez és edzés utáni izomlazításhoz is kitűnő. A masszírozáshoz használatos illóolajok, masszázskrémek fokozzák a kezelés hatását. Nyugtató, élénkítő, bőrtápláló, izomlazító hatásúakat különböztethetünk meg.

Gyógyító talpmasszázs - reflexológia - kevesen tudják, de a talpmasszázzsal rengeteg betegséget lehet kezelni. A talp idegellátása rendkívül gazdag, több mint 70.000 idegvégződés található rajta, ezért alkalmas arra, hogy rajta keresztül a szervezet egészét kezeljék. Minden szervnek megvan a pontos helye és gyógyítási módja a reflexológiában.

masszazs 4_cellulit_feltoltFogyasztó- és cellulit masszázs - a fogyás céljának eléréséhez és a cellulit kezeléséhez elengedhetetlen a vérkeringést és nyirokáramlást elősegítő masszírozás. A különböző olajokat tartalmazó masszírozó gél nemcsak a masszírozás műveletét segítik elő, hanem fontos vitamin és hasznos hatóanyagtartalmának (capsaicin tartalmú paprikaolaj, cellulit csökkentő komplexek, narancsolaj) köszönhetően segíti a nemkívánatos zsírok lebontását és elszállítását a kezelt felületről. Vitalizálják a szöveteket, lágyítja, feszesebbé teszik a bőrt. Méregtelenítő hatást is biztosíthatunk. Ezen típusú kezelések minimum egy óra időtartamúak, a masszírozott testfelület nagyságának függvényében.

masszazs 2_lava_feltoltA lávaköves masszázs forró lávakövekkel történik, melyek gyógyító hatását már évezredekkel ezelőtt ismerte az orvoslás tudománya. A masszírozás nem kézzel, hanem vulkáni eredetű kövekkel történik. Sima, lapos köveket helyeznek a testfelületre, melyet előzőleg felhevítettek 50-60 fokos hőmérsékletűre, majd óvatosan az izmokba nyomják a köveket. Jótékony hatása mellett, már az élmény maga is felemelő.

A kristály masszázs során meleg kristályokkal és meleg olajjal történik a test végig masszírozása, ami nagyon kellemes relaxációs állapotot eredményez. A halk zene és a masszázs segíti a stresszes állapot oldását.

A nyirokmasszázs, ma nyirokdrenázs néven ismeretes eljárás célja a nyirok folyásának normális elvezetése a kötőszövetekben, ezáltal felgyorsítva az anyagcsere folyamatokat. Az alapmozdulatok a szív felé irányulnak, pumpáló, nyújtó mozdulatokkal, melyek segítik a nyirok elfolyását. Ezt olajokkal vagy anélkül végzik. Néhány olaj segíti a nyirokkeringést, ezeket alkalmazom a kezelések alatt.

A holisztikus masszázs kínai eredetű, az egyént teljes egészként kezeli, nem csak a fizikai állapotra fordít figyelmet. A mozdulatok általában lassúbbak, meditatívabbak. A páciens lazít, de figyelme nem kalandozhat el. A masszőr is összpontosít páciensére, közben gyógyító energiát ad át neki. Magasfokú tudati szintre lehet így eljutni, ami a meditációs tapasztaláshoz hasonló.

A mézes masszázs során mézzel és mézes masszázsolajjal történik a kezelés. A méz 190 féle tápanyagot, ásványi anyagot, fehérjéket, aminosavakat, enzimeket, hormonokat és vitaminokat tartalmaz. Táplálja a bőrt, méregtelenít. Az ősi kínai népi gyógymódok tapasztalatai alapján segít kitisztítani, megnyitni a meridiánokat, vagyis a test energiacsatornáit.

A metamorf masszázs segít az előző életekből áthozott tudattalan, hátráltató emlékek feloldásában, a magzati korban és a születés utáni életben kialakult lelki blokkok feloldásában.

 masszazs 3_angyal_feltolt masszazs 2_kristaly_feltoltmasszazs 5_eszkozok_feltolt

Állapotfelmérés első alkalommal ingyenesen!

Ajánlom figyelmedbe Vibratréner, Infraszauna szolgáltatásainkat is!

Go to top